Hvem er Letlej.dk?

 

Letlej.dk er beliggende i Holbæk, men vi leverer vores produkter og oplevelser på hele Sjælland. Letlej.dk kan klare enhver opgave, og løser den med stor seriøsitet – læs vores kunders udtagelse om os og vores produkter. Vores mål er, at vore kunder med vores sjove og anderledes produkter vil kunne få nogle rigtig gode oplevelser – og til en god pris. Vi er naturligvis først glade og tilfredse, når I er det, så ros og ris er vi altid interesserede i.

Letlej.dk er leverandør til alle – vi holder “familiedag” for Novo Nordisk og leverer ydelser til de store danske festivaler, ligesom vi leverer hoppeborge og slushicemaskiner til helt private fester og fødselsdage. Hos Letlej.dk bestemmer kunden. Som en selvfølge er alle vores produkter godkendte inkl. Tilsynsbog og forsikrede – din sikkerhed for ordentlige og professionelle produkter.

Vi har en lang række tilbud til den fest, som skal være lidt ud over det sædvanlige i form af sjov og spas. Så hvorfor ikke holde en fest som alle vil huske – og mindes med glæde?. Tag en rundtur på vores site og læs mere om alle vores festlige produkter lige fra hoppeborge og Jukebokse til vores rodeotyre, gladiator udstyr, sumobryderdragter, popcorn, slushice og softicemaskiner, og meget mere.

Desuden er mange af vores aktiviteter det perfekte trækplaster ved markedsdage, åbent hus eller lignende. Så hvis í ønsker masser af kunder i “butikken” til en god oplevelse, så ring og få et uforpligtende tilbud eller oplæg til en rigtig god ide – Fest og sjov til tiden.

Alle vores produkter – hoppeborge, slushice – og popcornmaskiner, samt rodeotyre – er alle godkendte og ansvarsforsikret.

Desuden kan vi nu tilbyde alle vores kunder en afbestillingsforsikring. Denne forsikring giver dig / jer mulighed for at afbestille i tilfælde af dårligt vejr, uden at miste det indbetalte. Så book i rigtig god tid, så i er sikre på at varen er ledig til netop jeres arrangement – og helt uden at skulle frygte det danske sommervejr. Ring eller skriv for information omkring denne helt nye mulighed, som vi kalder “letsommer”.

Telefon 7027 3888

E-mail: info@letlej.dk

Letlej.dk har åbent 24 timer i døgnet – Du kan bestille når du har tid.
Høj kundeservice – Levering til tiden – Seriøs erhvervspartner.
Lave priser – Nye produkter – Godkendte og forsikrede hoppeborge.
Mulighed for levering, opstilling og betjening af vort sortiment.
Betal med dankort, visa dankort, kontant, faktura eller EAN.

Letlej.dk
Rørvangsvej 43 A
4300 Holbæk

CVR: 30761391