Nyheder

ALTID OPDATEREDE NYHEDER

Hos Letlej.dk tilsigter vi at være den bedste udlejer og leverandør af produkter til danskernes fester og arrangementer, uanset om du lejer som firma eller privat. Derfor sætter vi en ære i at have et utrolig bredt sortiment, så man som kunde hos os altid kan finde lige præcis dét, som lever op til de ønsker og behov, som man måtte have. Derudover fokuserer vi enormt meget på altid at være opdaterede på de nyeste elementer indenfor vores felt. Det sker helt konkret ved, at vi sørger for at være repræsenterede ved messer og lignende arrangementer, så vi kan anskaffe os nye og fede produkter allerede i det øjeblik, de præsenteres. Dette gælder selvfølgelig indenfor alle vores produktkategorier, uanset om man er på udkig efter hoppeborge, funfood eller nogle af vores andre fristende produkter.

Letlej.dk – pølsevogn eller andre madløsninger til festen

Det er enkelt og nemt at leje en pølsevogn til festen. Letlej.dk sørger for det hele, vi sørger for at pølsevognen kommer på det aftalte tidspunkt og sted. Vi har alt det med, som du vil have at vi serverer. Vil du eksempelvis have at vi kommer med et økologisk tema, pakker vi naturligvis vognen med de lækreste økologiske pølser, brød mm.. Du kan selv bestemme hvad vi skal have med fra vores menukort, eller vi kan komme med et kvalificeret forslag. Ring i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi kommer til alle typer arrangementer. Det kan eksempelvis være rejsegilder, fødselsdage, konfirmationer, havefester, ferniseringer, jubilæums, åbent hus eller som festligt natmadsindslag. Kun fantasien sætter grænsen.