• "Vil blot lige sende dig en hilsen for at sige 1000 tak for et meget vellykket arrangement (pølsevogn i torsdags til Total Autoservice i Virum). Det var en meget stor succes. Vi fik besøg af overvældende mange glade gæster og hele scenariet omkring pølsevognen/ fadøl mm, fungerede til perfektion. Den kom til tiden, de to medfølgende folk var super søde og tog travlheden med oprejst pande og godt humør. Maden var perfekt – og det hele spillede bare.
  Så blot en lille mandagshilsen for at sige tak og for at sige at I kan klappe jer selv på skulderen for en veloverstået opgave.
  Jeg vender helt sikkert tilbage, - skulle jeg få opgaver som minder om denne i fremtiden."

  Total Autoservice


 • Flere anmedelser:

 • "Visma e-conomic var i anledning af en fredagsbar m. superheltetema, på udkig efter et sjovt gimmick og faldt over Letlej's stærksmandsmaskine! Vi kan roligt sige, at det var et KÆMPE hit! Holdet bag Letlej.dk var desuden meget fleksible m. levering/afhentning og vi fik en rigtig god aftale hos dem. Vi glæder os til, at tage brug af deres super gode WOW service en anden god gang :-) De varmeste hilsner fra Lærke og Visma e-conomic. Tak for det Lars - Det har været nemt og rigtig godt :-)"

  user-img

  Visma e-conomic

 • "Vi har brugt Letlej.dk som leverandør at aktiviteter til vores børne område på Vig Festival, dette har medført at området altid bliver som vi ønsker. Letlej’s personale er utrolig gode til at råde og vejlede i hvad der hitter for tiden og hvad der passer bedst til den målgruppe vil vil ramme. For vores vedkomme er det klar en fordel at samarbejde med et professionelt firma der har styr på deres ting. Kim van Dijk"

  user-img

  Vig Festival