• "Vi har brugt Letlej.dk som leverandør at aktiviteter til vores børne område på Vig Festival, dette har medført at området altid bliver som vi ønsker. Letlej’s personale er utrolig gode til at råde og vejlede i hvad der hitter for tiden og hvad der passer bedst til den målgruppe vil vil ramme. For vores vedkomme er det klar en fordel at samarbejde med et professionelt firma der har styr på deres ting. Kim van Dijk"

  Vig Festival


 • Flere anmedelser:

 • "DHL har nu efterhånden igennem en årrække brugt LetLej.dk som leverandør til den årlige familiedag, hvor medarbejderne har en fantastisk dag med deres familier. Der deltager mellem 500-750 personer ved disse arrangementer. LetLej.dk har leveret telte, forlystelser og underholdning og det har altid fungeret upåklageligt. Alle udfordringer løses og tilbagemeldingerne fra deltagerne er altid meget positive. DHL har også haft glæde af LetLej.dk i forbindelse med en til to årlige dage, hvor medarbejderne modtager en eller anden form for anerkendelse for deres indsats. Det har været en kebab-vogn, softice, pølsevogn og juicebar. Alt leveret til tiden trods de indimellem skæve tidspunkter og der har altid været rigeligt, så ingen er gået sultne hjem. Lars Tullberg er utrolig hjælpsom og altid parat til at løse specielle opgaver og hans personale er meget venligt og imødekommende. DHL kan kun give LetLej.dk de bedste anbefalinger. Karen Pedersen"

  user-img

  DHL

 • "Vil blot lige sende dig en hilsen for at sige 1000 tak for et meget vellykket arrangement (pølsevogn i torsdags til Total Autoservice i Virum). Det var en meget stor succes. Vi fik besøg af overvældende mange glade gæster og hele scenariet omkring pølsevognen/ fadøl mm, fungerede til perfektion. Den kom til tiden, de to medfølgende folk var super søde og tog travlheden med oprejst pande og godt humør. Maden var perfekt – og det hele spillede bare. Så blot en lille mandagshilsen for at sige tak og for at sige at I kan klappe jer selv på skulderen for en veloverstået opgave. Jeg vender helt sikkert tilbage, - skulle jeg få opgaver som minder om denne i fremtiden."

  user-img

  Total Autoservice