RodeoTyre

En rodeotyr er altid et festligt indslag ved sociale arrangementer. Rodeotyren har den fordel, at den både er usandsynligt sjov for den der rider tyren, men så sandelig også for tilskuerne, som får fornøjelsen af at se venner og bekendte kæmpe imod tyren, indtil de bliver smidt af. En rodeotyr har desuden den prisværdige egenskab, at den uden undtagelser formår at samle festen og tænde gæsternes konkurrencegen.

Vores sortiment af rodeotyre er meget bredt, og derfor bør det altid være muligt at finde en, der passer perfekt til dit tema, uanset om du leder efter en klassisk tyr, en vild gris eller noget helt tredje.

Fælles for vores rodeotyre er, at de er digitale og computerstyrede, og dermed kan indstilles på helt ens programmer, så alle kæmper med nøjagtig samme sværhedsgrad og bevægelser. Derfor er rodeotyrene også både egnede for børn og voksne.

Så gå på udkig iblandt vores vilde rodeotyre, hvis du er klar på at finde ud af, hvem der er festens rigtige cowboy. En rodeotyr der ser rødt, er altid en succes.
Rodeotyr Junior Oppustelig
RodeoGris

RodeoGris

4.490,00 kr
RodeoFodbold

RodeoFodbold

4.490,00 kr
RodeoTyr

RodeoTyr

4.490,00 kr
HalloweenRodeo

HalloweenRodeo

4.490,00 kr
Rodeo Snowboard & Surfing