Nyheder fra letlej.dk


RamaChancen

Letlej.dk deltager i RamaChancen med Ramasjang.

Se mere her
Nyhed! Superaktivitet fra Letlej.dk. Den vildeste oplevelse og supersjovt for alle. SUPERJUMPEREN - for vildt, for sjov, for højt!

Kæmpe hit alle steder og mulighed for at rigtig mange børn kan prøve. 4 trampoliner med elastikker og seler monteret på en mobil enhed.

Du finder SUPERJUMPEREN her

Kom til Legeland med Letlej.dk i Stadionhallen  i Holbæk. Vinterferie, man til fredag fra klokken 10-17.

Hoppeborge, Boksering, Rutschebane, Junglebane, Sumobrydning, Rodeotyr og nyheden Miniland 0-5 år.
Letlej.dk - Nu med pølsevogne
Produkter til sæson 2009

Letlej.dk præsentere helt nye og spændende aktiviteter for sæsonen 2009. Vandfaldet, Vandland, Armtrack og Wreckball. Letlej.dk de sjoveste forlystelser til de bedste priser. Tilbud på gratis ekstra højtalere til jukeboksen ved bestilling i marts og april, værdi Kr. 290,00. 

Nye professionelle karaokeanlæg

Vi har netop indkøbt 3 professionelle karaoke anlæg. Book nu til jeres fest nu. Yderligere kan vi leverer jukebokse inkl. 600W 15” bass højtalere på stativ.
Nyhed hos Letlej.dk: Jukeboks

Hos Letlej.dk, kan du nu leje Danmarks flotteste og mest stabile Jukebokse. I træffer det helt sikre valg når i lejer en jukeboks hos os. Model Starlite og Wurlitzer Jukeboxes.

Alle forlystelser synet og godkendt, som loven foreskriver

Alle forlystelser hos Letlej.dk er synet og godkendt med tilhørende synsbog. Det er din sikkerhed for ordentlige og sikre forlystelser! Alle forlystelser er godkendt hos Force Technology
Nyhed! Køb hos Letlej.dk

Nu kan du også købe hoppeborge og alle vores andre aktiviteter og produkter. Topkvalitet og altid en rigtig god pris på alle vores produkter, ring på 28798497 / 88970011 for mere information.

Nyhed! Afbestillingsforsikring

Betal blot 10% af lejens samlede pris og få samtidig muligheden for, at kunne afbestille helt frem til dagen for udlejningen.
Stafet for livet i København d. 13.-14. september.

Til arrangementet "Stafet for livet" i København, finder du Letlej med vores største hoppeborg, popcorn og slushice. Overskudet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse